Masonsoft este o firmă ce oferă servicii de optimizare a site-urilor web, optimizare pagini web pentru motoarele de căutare în România.
Termenul de SEO vine din engleză de la "Search Engine Optimization" și înseamnă optimizarea paginilor pentru motoarele de căutare .

De ce ar trebui optimizarea paginilor site-ului pentru motoarele de căutare?
Pentru că traficului unui site web este generat de motoare de căutare (aproximativ 80%), de directoare web sau de vizitatori care intră direct. Dintre motoarele de căutare cele mai folosite sunt Google (mai mult de 45% din trafic), Yahoo (aproximativ 30% din trafic), MSN (aproximativ 15% din trafic). De aceea este foarte important ca optimizarea să se îndrepte în special în optimizare pentru aceste motoare de căutare.
Nu putem garanta - nicio firmă care se ocupă de optimizare nu poate face asta - poziția nr. 1 în rezultatele de căutare, în schimb, ceea ce poate fi garantat este relevanța textului paginilor site-ului dumneavoastră pentru sectorul de piață la care se referă site-ul și poziționarea de top în cazul căutărilor pentru cuvinte și fraze cheie stabilite de comun acord.

A optimiza continuăul site-ului presupune:
  - o colaborare foarte bună cu clientul (să pună text bogat în cuvinte cheie și nu numai);
  - o colaborare stransa intre webdesigner, cel care face cod al site-ului si client.

Pentru optimizarea unui site noi facem următorii pași: mai întâi optimizare cod, dupa aceea partea cea mai importantă, optimizarea continutului paginilor web, după care urmează înscrierea lui în diferite directoare web.

”Un site fără SEO, nu e site!"
Servicii web.

Oferim clienţilor următoarele servicii:
Web design
Redesign site web
Optimizare site
Animaţii Flash
Fotografie
Înregistrare domenii
Design sigle
ULTIMILE NOUTĂȚI
SERVICIILE NOASTRE/OPTIMIZARE  SITE

Toate drepturile rezervate.

Actualizare: 26 May, 2017 17:26