Creare pagini web site.

Web design? Ce presupune mai exact aceasta notiune? In primul rand, intregul proces de web design este impartit in doua mari sectiuni: front-end development si back-end development.
Prima sectiune se refera la dezvoltarea partii vizibile a aplicatiei - ceea ce vede utilizatorul - si anume, transformarea unui design intr-o interfata functionala: realizarea interfetei cu utilizatorul si implementarea de functionalitati la nivel de client (intr-un cuvant, JavaScript).
Prin back-end se intelege tot ceea ce nu este vizibil din perspectiva utilizatorului. Dezvoltatorii acestei sectiuni au singurul scop de a crea toate functionalitatile aplicatiei, si de a face site-ul sa functioneze repede si bine.

Importanta unui front-end bine realizat.

Primul si cel mai important pas atunci cand se incepe dezvoltarea perti de front-end al unui site, este transformarea designului in HTML si CSS.Echipa noastra insa a depasit acest impediment prin aducerea intregului proces de front-end development la un nivel superior: utilizarea uneltelor puse la dispozitie de W3C Consortium cu scopul de a crea cod HTML conform standardelor. Prin acest proces, Masonsoft asigura o mult mai mare portabilitate si accesibilitate a aplicatiilor pe care le dezvolta.

Back-end extensibil.

Intreaga activitate de back-end devlopment pe care compania noastra o practica, are in vedere extensibilitatea, fapt care duce la o crestere radicala a vitezei de dezvoltare a aplicatiilor.
Servicii web.

Oferim clienţilor următoarele servicii:
Web design
Redesign site web
Optimizare site
Animaţii Flash
Fotografie
Înregistrare domenii
Design sigle
ULTIMILE NOUTĂȚI
SERVICIILE NOASTRE/WEB  DESIGN
  Pachet Standard
  Pachet Premium
  Pachet Avansat
Pachetul Standard cuprinde:
- design template
- pana la 10 pagini statice
- formular de contact conceput in functie de necesitati
- plan SEO Minim inclus
Pachetul Avansat cuprinde:
- design template
- sectiune de prezentare a produselor sau serviciilor, grupate sau nu dupa categorii
- sectiune de noutati
- formular de contact conceput in functie de necesitati
- plan SEO Minim inclus
In cazul in care necesitatile tale nu se incadreaza in Pachetul Standard sau Pachetul Avansat, iti punem la dispozitie Pachetul Premium. Acest tip de pachet este dedicat celor care vor mai mult decat un site de prezentare al firmei sau produselor/serviciilor pe care le ofera. Pentru a afla o estimare a costurilor necesare pentru dezvoltarea site-ului sau aplicatiei care o doresti, cere o cotatie de pret acum.

Toate drepturile rezervate.

Actualizare: 26 May, 2017 17:26